Yeniköy Ortaokulu

Vizyon: Aydın; Çağdaş; Akla ve Bilime İnanan; Üretken; Hoşgörülü; Kendine Güvenen ve İnanan; Saygı duyan ve saygı duyulan; Mustafa Kemal Atatürk´ün bizlere bıraktığı değerleri anlayan ve o değerler sahip çıkan; bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Değişim ve gelişmelere açık,kendine güvenen , çevresine saygılı , yaratıcı fikirler üreten , sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek , Öğrencilerin sahip olduğu yetenekleri fark etmek ve bu yeteneklerin gelişmelerine yardımcı olmak , Öğrencilerin sosyal yaşantısında da kullanacağı davranışları iyi bir şekilde kazandırmak. Dürüstlük , sorumluluk , samimiyet , kişisel hak ve özgürlükler , karşılıklı saygıyı her ortamda ve her zaman korumak ve teşvik etmek, Ülkesinin gelişmesi için çok çalışması gerektiğini bilecek , duyarlı ve kültürlü bireyler yetiştirmek , Okulun demokratik bir öğrenme toplumu olarak korunması amacıyla , ifade özgürlüğü ve aktif öğrenci katılımını her zaman desteklemek, Bu misyonları gerçekleştirmek için YENİKÖY ORTAOKULUNUN ‘nun temel amacı elindeki imkanları en üst seviyede kullanarak , öğrencilere kendilerini geliştirebilecek bir eğitim ortamı sağlamak , gelişmeleri takip ederek okulu daha da ileriye götürmek olacaktır.

Saatler: 08.30 - 15.15
Yabancı Dil:
Lojman: 8 - 5 adet 1+1, 3 adet 2+1 lojman bulunmaktadır. Lojmanlarda kalorifer ile ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 478 4231093

WEB - https://goleyenikoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİKÖY KÖYÜ YENİKÖY KÜME EVLERİ YENIKÖY ORTAOKULU BLOK NO: 190 GÖLE / ARDAHAN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Köyde 6 adet minibüs vardır. Hafta içi her gün il merkezine ve ilçe merkezine ikişer araç gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 38 Km ilçe merkezine 38 Km